AAU logo

Uddannelse og samarbejde

Erhvervelsen af ny viden er essentiel for alle virksomheder og organisationers udvikling, ligegyldigt om det er inden for produktudvikling, markedsføring organisationsudvikling eller noget helt andet.

Et samarbejde med Center for Industriel Produktion (CIP) og Aalborg Universitet sikrer din virksomhed eller organisation nem adgang til højtuddannet arbejdskraft med opdatering af den nyeste viden og forskning inden for en bred vifte af områder.

Netværksprojekter

CIPs ambition er at forske på baggrund af virkeligheden, hvilket blandt andet muliggøres gennem CIPs netværksprojekter samt industrielle partnerskaber. Gennem forskellige netværk er CIPs forskere aktivt involveret i samarbejdsorienterede forskningsprojekter såvel som forskning på et internationalt niveau.

CIPs industrielle samarbejdspartnere gør det på den ene side muligt at forske på baggrund af casestudier og feltarbejde - og på den anden side komme med et fingerpeg om, hvilken viden og forskning som i fremtiden er relevant for dansk industri.

Find mere information om CIPs mange forskningsprojekter her.

Studentersamarbejde

For virksomheder er der flere måder at få adgang til et samarbejde med de studerendes, som på den ene side gavner virksomheden og samtidig hjælper de studerende med den erhvervsmæssige erfaringsopbygning. Det kan dog for eksempel være gennem erhvervspraktik eller projektsamarbejde.

Uddannelse

Master in Management of Technology

Master in Management of Technology (MMT - Executive MBA) er en deltidsuddannelse i teknologiledelse med fokus på innovation og forandringsledelse, hvor projekter i egen virksomhed giver mulighed for individuelle studieforløb. MMT er en toårig kompetenceudviklende videreuddannelse for ambitiøse ledere i industrien, IT-sektoren og den offentlige sektor.

Læs mere om Management of TechnologyDeltids ph.d.

Aalborg Universitet tilbyder erhvervsfolk en forskeruddannelse på deltid, så de kan pleje en karriere ved siden af studierne. Et ph.d. program i innovation og teknologiledelse kan forsyne virksomhedernes nøglemedarbejdere med viden, som de ellers er nødt til at købe sig til hos eksterne konsulenter.

Læs mere om deltids Ph.D, uddannelsen