AAU logo

kontakt

Er du forsker, underviser eller kandidatstuderende med en interesse for forskning og/eller har du projektidéer, som falder i tråd med CIPs arbejdsområder, hører vi meget gerne fra dig.

Alle er velkomne til at kontakte enhver på CIP for yderligere information vedrørende ledige stillinger, ansøgningsprocedurer etc. Find kontaktdetaljer for CIPs sekretariat ved siden af og for CIPS øvrige ansatte her.

Find os

Center for Industriel Produktion (CIP) er placeret på Fibigerstræde 10 lige ved siden af parkeringspladsen ved Fibigerstræde.


Bil

Når du kommer til Aalborg på motorvej E45 fra syd, drej da fra ved afkørsel 26 (Th. Sauers vej), sving til højre ind på Universitetsboulevarden følg vejen gennem 1. rundkørsel. Fortsæt ligeud af Universitetsboulevarden ind i 2. rundkørsel, tag første vej til højre og du ankommer til parkeringspladsen ved Fibigerstræde.

Fly

Aalborg Lufthavn ligger nord for Aalborg i Nørresundby. I bil tager det ca. 12 minutter at komme fra lufthavnen til Aalborg Universitet og Center for Industriel Produktion. Fra lufthaven kan du desuden komme til Aalborg Universitet med taxa eller bus

Taxa

Aalborg taxa: 45 9810 1010

Metrobus

Linie 2 (stoppested: AAU Kantinen).

Tog

Tag toget til Aalborg banegård. Herfra tager man metro-bus linie 2, som går direkte til Aalborg Universitet og Center for Industriel Produktion (stoppested: AAU Kantinen).

Rejseplan

Alternativt brug Rejseplanen for at finde vej

Sekretariatsleder

Centerleder

Læs mere om