AAU logo

Ph.D. program

Overvejer du at blive Ph.d.? Center for Produktion tilbyder et stimulerende og rigt forskningsmiljø, hvor du får adgang til centerets internationale netværk, får mulighed for et tæt samarbejde med den danske industri og samtidig kan beskæftige dig med en bred vifte af forskningsområder.

Ph.d.-forløbet

På baggrund af forskningsinteresser og erfaring udvælges der to seniorvejledere til hver ph.d. studerende på CIP. I et Ph.d.-forløb er den studerende aktivt involveret i alle aspekter af vedkommendes projekt: fra den indledende forskning og projektdesign til deltagelse i diskussioner og arrangementer med værtsorganisationen/virksomheden, forskning, indsamling af data og slutteligt opsummering af forskningsresultaterne i den endelige afhandling. Den studerende bliver undervejs opfordret til at publicere og præsentere hans/hendes forskningsresultater i fagpublikationer og ved internationale konferencer.

CIP forskere fra ICI projektet

I løbet af et Ph.d.-studie kan man vælge obligatoriske og valgfri kurser fra en række institutter på universitetet samt på CIP. Nuværende Ph.d. studerende på CIP har haft fag indenfor: Aktionsforskning, forretningsudvikling, kompetenceudvikling, supply chain management, brugerdreven innovation mv.

Ph.d.-studerende på CIP opfordres desuden til at deltage i forskning uden for Danmark i mindst tre måneder.

Ansøgning

Har du selv en idé til et Ph.d.-projekt? - og er du interesseret i at spille en rolle indenfor for udviklingen i dansk industri samt være en del af et spændende og karriereopbyggende forskningsmiljø på CIP? Så er du velkommen til at henvende dig til CIP medarbejdere. CIP tilbyder desuden løbende Ph.d.-stillinger - oftest i samarbejde med eksterne partnere.

Derudover er The European Doctoral School of Technology and Science på Aalborg Universitet ansvarlig for alle Ph.d.-programmer på De Ingeniør-, Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakulteter. Her kan ansøgningsblanket samt yderligere information om adgangskrav og ansøgningsprocedure skaffes.

Ph.d.-netværk for de studerende

PAU er et netværk for Ph.d.-studerende på De Ingeniør-, Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakulteter

forskning
Læs mere om