AAU logo

Deltids Ph.D. program

Aalborg Universitet tilbyder erhvervsfolk en forskeruddannelse på deltid, så de kan pleje en karriere ved siden af studierne. Et Ph.d.-program i Innovation og Teknologiledelse kan forsyne virksomhedernes nøglemedarbejdere med viden, som de ellers er nødt til at købe sig til hos eksterne konsulenter.

Målgruppen er erhvervsfolk fra hele verden, som gerne vil videreuddanne sig inden for forskning. Mens det normalt tager tre år at gennemføre en Ph.d.-forskeruddannelse, skal en deltager på denne uddannelse bruge fem år på opgaven. Til gengæld er der taget højde for, at man skal kunne passe sit arbejde, mens man dygtiggør sig på højeste niveau. Professor Harry Boer, Center for Industriel Produktion

Aalborg Universitet har gennem en årrække haft ambitioner om at tilbyde en uddannelse af den type, så professor Harry Boer fra Aalborg Universitets Center for Industriel Produktion er begejstret over, at det nu omsider lykkes.


For yderligere information om uddannelsen kontakt

Professor Harry Boer, Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet,

Telefon: 45 9940 8934
Mobil: 45 4076 1123
Mail: hboer@business.aau.dk

Fakta

  • Bag uddannelsen står Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet ved Aalborg Universitet.
  • Uddannelsen er en betalingsuddannelse med et årligt gebyr på 11.800 EUR til dækning af kurser og vejledning.
  • Uddannelsen er tilrettelagt som et to-årigt kursusbaseret forløb efterfulgt af et treårigt forskningsforløb med en Ph.d.-afhandling som resultat. Deltagerne vil dog også have mulighed for at afslutte med en industrirelevant opgave efter grundforløbet.


    Læs mere deltids ph.d. programmet i vores flyer

forskning
Læs mere om